Helyszín címkék: Tokaj és Nyíregyháza Gasztronómia Gin, sör és pálinka: italok a boron is túl Tokaj környékéről Ha valaki unja már az édes borokat, elég tokaji szárazat kóstolt, de már a furmint pezsgők sem tudják meglepni Hegyalján, akkor is van még új a Nap alatt!
Helyszín címkék: Budapest környéke Gasztronómia Kulináris élvezeteket rejt az Esztergomi Bazilika pincerendszere Az Esztergomi Bazilika lábánál található Prímás Pince sokkal több mint egy étterem: egy gasztronómiai, turisztikai és kulturális központ, ahová kötelező betérni, ha arra járunk.
Helyszín címkék: Sopron-Fertő Gasztronómia Egy könnyed esti borozás Sopronban A Soproni borvidék borait a belvárosban is megkóstolhatjuk - az itt lévő helyek kínálatában megtaláljuk a soproni borászok, borászatok különlegességeit.
Helyszín címkék: Pécs és Villány Gasztronómia Bodri Orsolya és Urbán Péter mesélnek szőlőről, borról és családról A Bodri Pincészet az elmúlt két évtizedben országos hírnévre tett szert. A szekszárdi borvidék sajátosságait hűen képviselő boraik mellett szállással és étteremmel várják a vidék szerelmeseit.
Helyszín címkék: Debrecen és térsége Gasztronómia Tisza-tó környéki gasztro-kitekintő II. A Tisza-tavi gasztro-szcéna egyre izgalmasabb és színesebb.
Helyszín címkék: Tokaj és Nyíregyháza Gasztronómia Szilvadzsungel a Szamos partján A szatmári szilva fogalom. Kiváló pálinka és különleges lekvár készül belőle. Utánajártunk az eredetének.
Helyszín címkék: Bük és Sárvár Gasztronómia Olajbárók az Őrségben Magyarország egyik legnépszerűbb vidéki, természetközeli úti célja az Őrség. Aranya a híres tökmagolaj. Az olajütés régi hagyománya a vidéknek, melyet ma is gyakorolnak.
Helyszín címkék: országos Gasztronómia Merjünk lelassulni az étel élvezetéért! Slow food mozgalom A felgyorsult világunkban néha azt érezhetjük, hogy nincs időnk semmire, rohanunk egyik helyről a másikra, egyik feladatunktól a másikhoz. De mi lenne, ha nem így lenne?
Helyszín címkék: Balaton Gasztronómia Nagy balatoni szörpajánló Szörp készíthető szinte bármilyen gyümölcsből, gyógynövényből, és ezt a balatoni termelők be is bizonyítják: nehéz lenne ennél színesebb kínálatot elképzelni.
Helyszín címkék: Balaton Gasztronómia Egy szerelemprojekt, amelynek frissen sült kenyér illata van Veszprém belvárosához közel, egy csendes mellékutcából frissen sült kenyér illata csábítja be az arra járókat a Derce Pékbisztróba.
Helyszín címkék: Gasztronómia Rácz Jenő a Lupán újított be Vadonatúj külsővel, Rácz Jenő sztárséf által megálmodott és a tőle megszokott magas színvonalú menüsorral teszi teljessé a 2024-es strandszezont a Portofino Beach Club by Rácz Jenő, a Lupán.
Helyszín címkék: Mátra és Bükk Gasztronómia Magyarország „legédesebb” kiállítása, Egerben Kopcsik Lajos néhai egri cukrász mester Berlinben a gasztronómiai olimpián tíz aranyérmet nyert. Szülővárosában megalapította a Kopcsik Marcipániát, amely látogatható és kóstolni is lehet.
Helyszín címkék: Mátra és Bükk Gasztronómia Magyarország legrégibb vegetáriánus étterme, az egri Govinda Az egri Govinda étterem nem csak a város egyik legkedveltebb étkezdéje és spirituális központja, de hazánk egyik leghosszabb ideje működő vegetáriánus étterme is.
Helyszín címkék: Mátra és Bükk Gasztronómia Generációk cukrászdája a Marján Az egri vár tövében található Marján cukrászat negyedszázad után is töretlen minőséggel, igényességgel és a családi tradíciókat tovább örökítve finom édeségekkel kényezteti a betérőt.
Helyszín címkék: Szeged és térsége Gasztronómia A világhírű félegyházi hízott libamáj Kiskunfélegyháza remekei, a Liba fesztivál és a hízott libamáj.
Helyszín címkék: Debrecen és térsége Gasztronómia Debreczeni anzix – a páros kolbász Egy magyar street food (újjáéledése)
Helyszín címkék: Gasztronómia Balaton Wine & Gourmet: 3 napos gasztroünnep a Balaton és Olaszország ízeivel A gasztroünnepet a korábbinál is gazdagabb programkínálattal szeptember 6-7-8. között rendezik Veszprémben.
Helyszín címkék: Gasztronómia Huszonötre nőtt a MICHELIN Guide ajánlást elnyert hotelek száma Magyarországon A júniusi négy új minősítéssel együtt már negyedszáz magyar szálláshely került be a világszerte ismert MICHELIN Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Helyszín címkék: Balaton Gasztronómia BalatonBor – a szerelemgyerek 2024. június 16-án a tihanyi Balaton Piknik keretén belül tartotta a Balatoni Kör a BalatonBor, Hegybor premier rendezvényét.
Helyszín címkék: Debrecen és térsége Gasztronómia Az egész Nagyerdőt beragyogta a Michelin-csillag az elmúlt hétvégén Csaknem hatezer látogatójával a 8. Debrecziner Gourmet Fesztivál olyannyira sikeresen zárult, hogy a szervezők már a kilencediket tervezik.
Helyszín címkék: Debrecen és térsége Gasztronómia Palya Bea: „Készítsd a szíved, drága Debrecen!” A Prima-és Artisjus-díjas énekes régi és új slágerekkel érkezik a hétvégi Debrecziner Gourmet Fesztiválra.
Helyszín címkék: Balaton Gasztronómia Év Strandétele 2024 - FELHÍVÁS Idén tizedszer hirdeti meg a Balatoni KÖR Európa első és máig egyetlen strandétel versenyét, az Év Strandétele versenyt.
Helyszín címkék: Dunakanyar Gasztronómia Pénztárcabarát strandételekkel izzít a Lupa Június 1-től indul a strandszezon a Dunakanyar kapujában, a Lupán.
Helyszín címkék: Debrecen és térsége Gasztronómia 8. Debrecziner Gourmet Michelin-csillagfényben falatozhatunk a Nagyerdőn!
Helyszín címkék: Budapest környéke Gasztronómia 13. Rosalia Borpiknik Városliget, kerti parti, piknikpléd, ízek, illatok, napsütés és persze jéghideg rosé. Mi kell még egy tökéletes nyárindításhoz?