Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztőségi alapelvek

Ahhoz, hogy a Hello Hungary hiteles és független legyen, az alábbi alapelvek betartását érezzük szükségesnek:

  • Igyekszünk minden meghívásnak eleget tenni, de nem áll módunkban automatikusan megjelenést biztosítani az összes helynek, ahova ellátogattunk. Ugyanakkor értékeljük a megkereséseket, a hitelesség érdekében a desztinációs aktivitásokra és kezdeményezésekre, gasztro-turisztikai körképre vonatkozó aktualizációt is lehetővé téve.
  • Az oldalunkon megjelenő írások szerkesztőségünk szubjektív véleményét (mely egy komplex módszertant, valamint számos – a címkék mentén is láttatott – szempontrendszer alapján való kategorizálást követően alakul ki) tükrözik egy-egy adott helyről, szolgáltatásról. A szolgáltatóknak nincs lehetőségük arra, hogy a már elkészült cikkeket módosítsák vagy befolyásolják az újságírót, ám természetesen az esetleges tárgyi tévedéseket javítjuk a szövegekben. Az ilyen és ehhez hasonló korrekciós – pontosító észrevételeket a szerkesztoseg@hellohungary.hu emailcímre várjuk, „Pontosításkérés” tárgymegjelöléssel.
  • Az oldalon található fizetett tartalmakat (PR-cikkek, kiemelt hely- és programajánlók) jogi kötelezettségünknek eleget téve minden esetben „Szponzorált tartalom” megnevezéssel jelentetjük meg.
  • Az esetek döntő többségében kollégáink, a szerkesztői tartalmak életre hívásában közreműködőink, s a portál színeiben érkezők, így pl.: újságíróink felfedik kilétüket látogatásuk során, nem inkognitóban érkeznek.

Hirdetési alapelvek

Kik kerülhetnek fel az oldalunkra?

A mindenkori szerkesztőségi tartalmakról a Hello Hungary csapata, szerkesztői, illetve főszerkesztője döntenek, sokéves tapasztalatra, helyismeretre alapozva, attól a kíváncsiságtól hajtva, hogy hazánk kincseit felfedezhessék, s ezt közvetíthessék az olvasók és felhasználók felé. A szerkesztőség fenntartja magának a szubjektív elbírálás jogát.

Hogyan hirdethetek az oldalon?

Tartalmi együttműködés kapcsán keresse kollégáinkat a sales@hellohungary.hu címen. Egyedi, promóciós együttműködési megoldásokra is nyitottak vagyunk.

Bárki hirdethet?

A HelloHungary.hu oldalára kizárólag előzetes elbírálás után kerülhetnek fel hirdetések. A Hello Hungary csapata, az oldal szerkesztői, illetve főszerkesztője fenntartják maguknak a jogot a negatív elbírálásra is, amennyiben az adott szolgáltató hirdetése nem felel meg az oldal irányelveinek, vagy nem egyeztethető össze a portál profiljával.

Van beleszólásom, hogy mit írnak rólam?

Természetesen figyelembe vesszük, és egyeztetünk arról, hogy egy szolgáltató mit szeretne magáról kommunikálni az oldalon, ám ez semmilyen módon nem ütközhet a szerkesztőség irányelveivel, hangnemével. A promóciós megjelenéseket publikálás előtt a szolgáltatónak jóváhagyásra elküldjük, megjelenés utáni módosításokra a fentiekben már leírtak szerinti esetekben van lehetőség. Stilisztikai kérdésekről a Hello Hungary csapata, a szerkesztőség és a főszerkesztő dönt.

Csak „Szponzorált tartalom” megjelöléssel kerülhet ki hirdetés?

Valamennyi fizetett tartalmi megjelenést jogi kötelezettségünk feltüntetni, a grafikai eszköztárunk segítségével ezt igyekszünk a lehetőségekhez képest letisztultan teljesíteni.

Nincs nagy büdzsém, de szeretnék hirdetni

Szeretnénk minél több hirdetőnek megjelenési lehetőséget biztosítani, ezért nyitottak vagyunk egyedi, mindkét fél számára előnyös együttműködések kialakítására. Megkereséseiket szívesen vesszük a sales@hellohungary.hu címen.