Helyszín címkék: Tokaj és Nyíregyháza Gasztronómia Tolkien Tokajban - ismerd meg a Gombos-hegyi pincesort! Magyarország bővelkedik mesébe illő tájakban, amelyek csupán egy karnyújtásnyira vannak tőlünk.
Helyszín címkék: országos Gasztronómia A magyar szakács, aki „befőzte magát" a Tour de France elitjébe Szász-Kolumbán Attila mediterrán konyhájával 3000 kilométer hosszan követi majd a Tour de France csapatát. Megkérdeztük, hogyan jutott el idáig.
Helyszín címkék: Pécs és Villány Gasztronómia Indulj szarvasgomba-vadászatra Triflafaterrel Palkonyán! Szilvivel és Balázzsal nemcsak szarvasgomba-vadászatra indulhatunk Palkonyán, de utána a kóstolóházuk napsütötte teraszán meg is ízlelhetjük a frissen begyűjtött gombával készült finomságokat.
Helyszín címkék: Mátra és Bükk Gasztronómia Magyarország „legédesebb” kiállítása, Egerben Kopcsik Lajos néhai egri cukrász mester Berlinben a gasztronómiai olimpián tíz aranyérmet nyert. Szülővárosában megalapította a Kopcsik Marcipániát, amely látogatható és kóstolni is lehet.
Helyszín címkék: Gasztronómia Új zöldcsillagos étterem a MICHELIN Guide 2023-as magyar kiadásában A Michelin a mai napon bejelentette a MICHELIN Guide Hungary 2023-as kiadásában szereplő magyar éttermek listáját.
Helyszín címkék: Balaton Gasztronómia Balaton Wine & Gourmet: 4 napos gasztro ünnep hazai, argentin és francia ízekkel Illatok, ízek, élmények Veszprémvölgy árnyas ligetének fái között.
Helyszín címkék: Gasztronómia Tök jó program az Őrségben Idén is megrendezik az Őrségi Tökfesztivált, amelybe Őriszentpéter mellett Nagyrákos, Szalafő és Magyarszombatfa is bekapcsolódik. A program ideális baráti társaságoknak és családoknak is.
Helyszín címkék: Budapest környéke Gasztronómia Határ a csillagos ég – interjú Pesti Istvánnal Mindig van hova fejlődni – vallja Pesti István, a két Michelin csillagos Platán Gourmet executive séfje, akivel többek között a szakmájáról, mint pályamodellről beszélgetünk.
Helyszín címkék: Budapest környéke Gasztronómia Csúcsgasztronómia a várárokban – interjú Pesti Istvánnal A Platán Gourmet executive séfjével, Pesti Istvánnal beszélgettünk a tatai Öreg-tó partján csapatmunkáról, fúziós konyháról, valamint csillagokról – s mindenről, ami a felsoroltakkal együtt jár.
Helyszín címkék: országos Gasztronómia Hasznos infók és szuper lelőhelyek, ha gombaszedésre adnád a fejed A gombaszedés romantikus és igen izgalmas elfoglaltság: kedvünkre bóklászhatunk a természetben, és kutakodhatunk az avarban. Azonban van néhány fontos íratlan szabály, amit mindenképpen tartsunk be.
Helyszín címkék: Dunakanyar Gasztronómia A valóságnál nem kell jobb aroma Ha a váci úticélokat soroljuk, mindig az elsők között merül fel a Mihályi Patisserie – a 13 éve működő cukrászat egybeforrott a Duna menti város nevével. Tulajdonosát kérdeztük édességeinek titkáról.
Helyszín címkék: országos Gasztronómia Termőföldről a kosárba: manufaktúrák szerte az országban A felgyorsult világunkban néha jó kicsit megállni, ezt a nosztalgiát érezhetjük egy-egy manufaktúra portékáit látva, miközben rájövünk, hogy mennyire igazi az az érték, amit egy kistermelőtől kapunk.
Helyszín címkék: Bük és Sárvár Gasztronómia Olajbárók az Őrségben Magyarország egyik legnépszerűbb vidéki, természetközeli úti célja az Őrség. Aranya a híres tökmagolaj. Az olajütés régi hagyománya a vidéknek, melyet ma is gyakorolnak.
Helyszín címkék: Mátra és Bükk Gasztronómia Pisztrángkettős Egy hal, amit mindenki szeret. Legalábbis látni, hallani, olvasni – és alkalomadtán elfogyasztani.
Helyszín címkék: Pécs és Villány Gasztronómia Ánizsos és szív alakú csemegeszőlővel is kísérleteznek Pécsen! Egy intézet, ahol a fogyasztói igényekre hangolva nemesítenek izgalmasabbnál izgalmasabb szőlőfajtákat, hogy aztán friss gyümölcs, mazsola, vagy szőlőlé legyen belőlük!
Helyszín címkék: Gasztronómia A Borfesztivál, ahol egyszerűen ott kell lenni Több, mint 30 év alatt sokunk számára már-már természetessé vált, hogy a nyártól méltó módon, egy felejthetetlen parti keretében búcsúzzunk.
Helyszín címkék: Balaton Gasztronómia Gombócmustra Zamárdiban Zamárdi élete felpezsdült, és számtalan izgalmas hellyel bővült gasztronómiai repertoárja. Most azokat a fagyizókat mutatjuk be, ahol szinte biztosan kihívás kiválasztani a tölcsérbevalókat.
Helyszín címkék: Debrecen és térsége Gasztronómia Tisza-tó környéki gasztro-kitekintő II. A Tisza-tavi gasztro-szcéna egyre izgalmasabb és színesebb.
Helyszín címkék: Balaton Gasztronómia 3 barátságos, négy évszakos gasztrokitérő Balatonbogláron Szerencsére egyre többen kezdik felfedezni a Balaton őszi-téli báját, a gasztronómiai egységek pedig idomulnak az igényekhez. Mutatunk három balatonboglári egységet – a nyáron túl!
Helyszín címkék: Dunakanyar Gasztronómia Zöldség Zebegényből, avagy a Natura Hill új kezdeményezése A Natura Hill Zebegény új kezdeményezése immár kézzel fogható, és egy ládában elvihető!
Helyszín címkék: Balaton Gasztronómia Kóstoljuk meg a Balatont! Hínáros Lángossal, algás jégkásával és bojli falatokkal érkezik a BALATORIUM Menü.
Helyszín címkék: országos Gasztronómia Újhullámos strandételek a nyárra Azok számára, akik néha kimozdulnának a hekk-lángos-palacsinta bűvkörből, remek hír, hogy lelkes és tehetséges séfek évről-évre előhozakodnak izgalmas, új kreációkkal strandétel-fronton is. Mutatjuk!
Helyszín címkék: Budapest környéke Gasztronómia SVÉT. 13.0 - hamarosan! A SVÉT éves nagyrendezvénye szeptember 9-10-én ismét Tatán, a festői szépségű tatai tó partján található Eszterházy kastély kertjében kerül megrendezésre.
Helyszín címkék: Gasztronómia Kiderült, melyek az idei év legmenőbb strandételei A Balatoni Kör által idén kilencedik alkalommal meghirdetett Év strandétele verseny nyerteseit a fövenyesi Kalóz strandbisztróban ma tartott eredményhirdetésen mutatták be.
Helyszín címkék: Balaton Gasztronómia A zamárdi Fenegyerek, aki minden tudását belepárolta pálinkáiba A többszörösen díjazott pálinkafőző Pach Gábor, alias Fenegyerek saját laboratóriumában, a zamárdi Gyümölcs Wellness Központban fogadja a látogatókat. Egy dolgos vasárnapon értük utol.