![](https://cdn.hellohungary.hu/2021/202112/20211223/tm_8272e65f_0943_41c4_b3c1_0e155af30ef9.webp?sv=2022-11-02&ss=f&srt=sco&sp=rl&se=2027-03-17T23:00:00Z&st=2024-03-17T23:00:00Z&spr=https&sig=0tIoCm92HgpnpLI%2BaiJrYq3A0%2Fr0YOLD5pNSgY3TiOQ%3D)
Helyszín címkék:
A Dobosi család már az 1700-as években is bort termelt Szentantalfán. Ma 25 hektáron, organikusan művelik a szőlőt, amelyből adalékanyag- és tartósítószermentes bor készül. Panorámás éttermükben hétvégenként különböző menük közül választhatunk, de előre elkészített piknikcsomagot is kérhetünk, amennyiben inkább elvonulnánk, például a közeli Szent-Balázs templomromhoz romantikázni. A borvacsora és a borkóstoló bejelentkezéshez kötött, utóbbihoz termelői finomságokból összeállított borkorcsolyát fogyaszthatunk. A birtokon vendégszobák és egy családi, szaunás apartman is rendelkezésünkre áll, ha több napot maradnánk.
Galéria
/