Páskom, vagyis legelő. Ebben az esetben inkább hempergésre csábító, süppedős gyepszőnyeg. A lajoskomáromi cottage-hoz tartozó, panorámaablakos étteremben mennyei, háztáji alapanyagokat felvonultató reggeli kerül az asztalra. Ebédre és vacsorára szezonális étlapról választhatunk. Az itallapon helyi borok sorakoznak, a borkorcsolya főként sajtokból áll. A helyszínen rendszeresen tartanak borvacsorát és rendezvényeket, továbbá felnőttbarát szálláslehetőség és wellness részleg is biztosított, utóbbiban kül- és beltéri jacuzzi is helyet kapott.
/
Kapcsolódó tartalmak
Savak és szavak, avagy varázslat a pincesoron – interjú a Páskom 1802 Gasztroműhely séfjével, Csécsei Lászlóval
Mosberger Mihály a régi családi pince alapjaira épített vendéglátóhelyre új koncepciót álmodott meg, mely nyomán immár Csécsei László szemet gyönyörködtető, könnyed és házias fogásait kóstolhatjuk.