Páskom, vagyis legelő. Ebben az esetben inkább hempergésre csábító, süppedős gyepszőnyeg. A lajoskomáromi cottage-hoz tartozó, panorámaablakos étteremben mennyei, háztáji alapanyagokat felvonultató reggeli kerül az asztalra. Ebédre és vacsorára szezonális étlapról választhatunk. Az itallapon helyi borok sorakoznak, a borkorcsolya főként sajtokból áll. A helyszínen rendszeresen tartanak borvacsorát és rendezvényeket, továbbá felnőttbarát szálláslehetőség és wellness részleg is biztosított, utóbbiban kül- és beltéri jacuzzi is helyet kapott.
/
Kapcsolódó tartalmak
Savak és szavak, avagy varázslat a pincesoron – interjú a Páskom 1802 Gasztroműhely séfjével, Csécsei Lászlóval
Mosberger Mihály a régi családi pince alapjaira épített vendéglátóhelyre új koncepciót álmodott meg, mely nyomán immár Csécsei László szemet gyönyörködtető, könnyed és házias fogásait kóstolhatjuk.
Kapcsolódó cikkek
„Erzsébet királyné és korának képzőművészete” címmel nyílt meg Pekingben a Gödöllői Királyi Kastély és az MMNKK közös időszaki kiállítása.
A kiállítás 2025. február 16-ig látogatható Pekingben, és lehetőséget nyújt arra, hogy a kínai közönség betekintést nyerjen Erzsébet királyné Magyarországon töltött éveibe.