Ugrás a tartalomhoz
Karl Harrer cukrász szülei nyomdokaiba lépve, feleségével, Harrer-Abosi Beatrixszel közösen nyitotta meg az első magyarországi Harrer Cukrászdát. A soproni üzletben kézműves bonbonok, drazsék, trüffelek, édes teasütemények és forrócsoki őrlemények várják a vendégeket. A díjnyertes sárgabarackos töltött tejcsoki mellett többek között olívaolajos, boros és pálinkás csokoládét is kóstolhatunk, de a vegánok sem maradnak csoki-élmény nélkül. A kávé szerelmesei speciality kávéval hódolhatnak szenvedélyüknek. Naponta kétszer csokikóstolót is tartanak, amely során a látványműhely működésébe is bepillantást nyerhetünk. Jó időben érdemes a teraszon, a Tűztoronyban gyönyörködve elmerülni a csokoládé-élményben.

Kapcsolódó tartalmak