![](https://cdn.hellohungary.hu/2021/202112/20211222/tm_809c3269_afc3_4d7d_85ff_ae1c0863120f.webp?sv=2022-11-02&ss=f&srt=sco&sp=rl&se=2027-03-17T23:00:00Z&st=2024-03-17T23:00:00Z&spr=https&sig=0tIoCm92HgpnpLI%2BaiJrYq3A0%2Fr0YOLD5pNSgY3TiOQ%3D)
Helyszín címkék:
Az olasz „Mammák” tudják a jó receptet. Akárcsak Dudás Szabolcs és Szilárd, akik Olaszországban tanulták a pizzakészítés mesterségét. Encsi éttermükben azonban nem csak kemencében sült római pizzát kóstolhatunk, hanem szmókerben és grillen készített húsokat, kamra-finomságokat, házi kenyeret, focacciát, klasszikus fogásokat, frenetikus desszerteket – köztük glutén-, laktóz- és cukormentes édességet – is. Az ételek friss, preferáltan helyi alapanyagokból készülnek, de ha valami a Olaszországban a legfinomabb, akkor onnan rendelik meg. Az itallapon minőségi borok sorakoznak, a delikáteszben saját készítésű szörp, lekvár, méz, keksz, valamint csokoládé és kávé is kapható.
Galéria
/