A Tisza-tó jellemző növényéről, a sulyomról elnevezett sarudi étterem letisztult, modern belsővel és vidéki vendégszeretettel várja a gasztronómia szerelmeseit. Az ételválaszték ínycsiklandó bizonyítéka annak, hogy a vidék ízei és az újragondolt kedvenc családi receptek jól illenek egy modern tájétterem kínálatába, sőt, akár egy tematikus borvacsorához is. Az alapanyagok egy részéről az étterem melletti bemutatókert minigazdasága gondoskodik. A négyévszakos bisztróban bel- és kültéri rendezvényhelyszín is helyet kapott.
/
Kapcsolódó tartalmak
Kapcsolódó cikkek
Egyhetes programsorozattal ünnepli Kemény Henrik bábművész születésének 100. évfordulóját a Vojtina Bábszínház Debrecenben
Egyhetes programsorozattal ünnepli Kemény Henrik bábművész születésének 100. évfordulóját a Vojtina Bábszínház 2025. január 28. és február 2. között Kemény Henrik 100 – A Bábjátékos címmel.