Török Patrícia, a kertész vegyszermentes törődéssel hozza ki a legtöbbet a növényekből, hogy aztán séf párja, Horváth Gábor ízekkel teli finomságokat készítsen belőlük. A Szentendrei-szigeten található mini birtokon főzőkurzusokat és élményfőzést is tartanak, céges ebédeket és vacsorákat, csapatépítő programokat, tavasszal és nyáron egyéni- és csoportos kertlátogatásra indulhatunk; utóbbiak végén Gábor kreációiból is kapunk ízelítőt. A vegán- és gluténmentes zöldségkrémek mellett chutneyk és lekvárok készülnek, melyeket megvásárolhatunk, csakúgy, mint a kertben termő citrusféléket, friss salátákat és különböző palántákat, valamint a pár Séfasztal a kert végében című könyvét.
/
Kapcsolódó tartalmak
Kapcsolódó cikkek
„Erzsébet királyné és korának képzőművészete” címmel nyílt meg Pekingben a Gödöllői Királyi Kastély és az MMNKK közös időszaki kiállítása.
A kiállítás 2025. február 16-ig látogatható Pekingben, és lehetőséget nyújt arra, hogy a kínai közönség betekintést nyerjen Erzsébet királyné Magyarországon töltött éveibe.