Helyszín címkék: Gyula és környéke Gasztronómia Kisüzemi sörök útja Békés megyében Számos nagyszerű kisüzem működik az ország éléskamrájaként emlegetett Békés megyében. A különleges és finom sörnek pedig lehetetlen ellenállni! Indulhatunk?
Helyszín címkék: Budapest környéke Gasztronómia A BudaPrés bemutatja az alma legjobb oldalát A két borrajongó, Haberl Dániel és édesapja, Haberl Péter 2017-ben indították el vállalkozásukat, Etyeken. Azóta cidereikkel megnyitották az utat az elegáns és kifinomult magyar almaborok világa felé.
Helyszín címkék: Budapest környéke Gasztronómia Csúcsgasztronómia a várárokban – interjú Pesti Istvánnal A Platán Gourmet executive séfjével, Pesti Istvánnal beszélgettünk a tatai Öreg-tó partján csapatmunkáról, fúziós konyháról, valamint csillagokról – s mindenről, ami a felsoroltakkal együtt jár.
Helyszín címkék: Dunakanyar Gasztronómia A valóságnál nem kell jobb aroma Ha a váci úticélokat soroljuk, mindig az elsők között merül fel a Mihályi Patisserie – a 13 éve működő cukrászat egybeforrott a Duna menti város nevével. Tulajdonosát kérdeztük édességeinek titkáról.
Helyszín címkék: országos Gasztronómia Kedvenc nyári frissítőnk, a szörp története A szörp maga a nosztalgia, ami visszaidézi gyerekkorunk nyarai. Hogyan vált a gyógyszeripar egykori terméke minden idők egyik legnépszerűbb élvezeti cikkévé? Most eláruljuk.
Helyszín címkék: Tokaj és Nyíregyháza Gasztronómia Mézbirodalom Vizsolyban Vizsolyba jellemzően középkori temploma és az ott őrzött, híres Biblia miatt érkeznek a látogatók. A település másik látnivalója Mézes Gergő mézbirodalma: a Mézmúzeum.
Helyszín címkék: Pécs és Villány Gasztronómia ’Nosbácsi, a mikrozöldek koronázatlan pécsi királya Bogárdi János vegyszermentes mikrozöldségei nemcsak koncentrált vitaminbombák, de az ízektől is kicsattannak! De hogy mi is az a mikrozöldség, és a permakultúra, arról ő maga mesélt nekünk.
Helyszín címkék: Tokaj és Nyíregyháza Gasztronómia Szatmári terített asztal Magyarország legkarakteresebb konyhája a szatmári, mégis méltatlanul kevesen ismerik. No de aki egyszer megkóstolta! Soha nem feledi.
Helyszín címkék: országos Gasztronómia Felfaltuk az országot! Tipikus fogások Vas megyétől Csongrádig Sváb knédli, szegedi halászlé, flódni, birkapörkölt és dödölle: 5 magyar étel és 5 tájegység, amit érdemes most azonnal felfedezni!
Helyszín címkék: Debrecen és térsége Gasztronómia Nullkilométeres vendéglátás a kastélykertben Valódi termőföldtől-az-asztalra-élményt kínál a kivételes ízléssel megálmodott Graefl Major, ahol egyvalamit biztosan nagyon tudnak: vendégül látni. Nézzünk be hozzájuk!
Helyszín címkék: Pécs és Villány Gasztronómia Indul a sütőtökvadászat, ezeken a helyeken szüretelheted az őszi csodát! A tökéletes sütőtökös recepthez minőségi alapanyag dukál: mutatjuk hol, és kinél érdemes beszerezni az őszi csodát Baranyában. gazdaság / farm / kert piac termelői piac kisgazdaság zero waste
Helyszín címkék: országos Gasztronómia Egy színész, egy leves és egy kulináris tradíció: az Újházy-tyúkhúsleves története Az Újházy-tyúkhúsleves sokak kedvence, de vajon kinek és minek köszönhető, hogy ez a leves ennyire népszerűvé vált? A cikkből kiderül!