Helyszín címkék: Balaton Gasztronómia Egy szerelemprojekt, amelynek frissen sült kenyér illata van Veszprém belvárosához közel, egy csendes mellékutcából frissen sült kenyér illata csábítja be az arra járókat a Derce Pékbisztróba.
Helyszín címkék: országos Gasztronómia Rácz Jenő a Lupán újított be Vadonatúj külsővel, Rácz Jenő sztárséf által megálmodott és a tőle megszokott magas színvonalú menüsorral teszi teljessé a 2024-es strandszezont a Portofino Beach Club by Rácz Jenő, a Lupán.
Helyszín címkék: Mátra és Bükk Gasztronómia Magyarország „legédesebb” kiállítása, Egerben Kopcsik Lajos néhai egri cukrász mester Berlinben a gasztronómiai olimpián tíz aranyérmet nyert. Szülővárosában megalapította a Kopcsik Marcipániát, amely látogatható és kóstolni is lehet.
Helyszín címkék: Mátra és Bükk Gasztronómia Magyarország legrégibb vegetáriánus étterme, az egri Govinda Az egri Govinda étterem nem csak a város egyik legkedveltebb étkezdéje és spirituális központja, de hazánk egyik leghosszabb ideje működő vegetáriánus étterme is.
Helyszín címkék: Mátra és Bükk Gasztronómia Generációk cukrászdája a Marján Az egri vár tövében található Marján cukrászat negyedszázad után is töretlen minőséggel, igényességgel és a családi tradíciókat tovább örökítve finom édeségekkel kényezteti a betérőt.
Helyszín címkék: Szeged és térsége Gasztronómia A világhírű félegyházi hízott libamáj Kiskunfélegyháza remekei, a Liba fesztivál és a hízott libamáj.
Helyszín címkék: Debrecen és térsége Gasztronómia Debreczeni anzix – a páros kolbász Egy magyar street food (újjáéledése)
Helyszín címkék: országos Gasztronómia Huszonötre nőtt a MICHELIN Guide ajánlást elnyert hotelek száma Magyarországon A júniusi négy új minősítéssel együtt már negyedszáz magyar szálláshely került be a világszerte ismert MICHELIN Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Helyszín címkék: Debrecen és térsége Gasztronómia Az egész Nagyerdőt beragyogta a Michelin-csillag az elmúlt hétvégén Csaknem hatezer látogatójával a 8. Debrecziner Gourmet Fesztivál olyannyira sikeresen zárult, hogy a szervezők már a kilencediket tervezik.
Helyszín címkék: Debrecen és térsége Gasztronómia Palya Bea: „Készítsd a szíved, drága Debrecen!” A Prima-és Artisjus-díjas énekes régi és új slágerekkel érkezik a hétvégi Debrecziner Gourmet Fesztiválra.
Helyszín címkék: Balaton Gasztronómia Év Strandétele 2024 - FELHÍVÁS Idén tizedszer hirdeti meg a Balatoni KÖR Európa első és máig egyetlen strandétel versenyét, az Év Strandétele versenyt.
Helyszín címkék: Dunakanyar Gasztronómia Pénztárcabarát strandételekkel izzít a Lupa Június 1-től indul a strandszezon a Dunakanyar kapujában, a Lupán.
Helyszín címkék: Debrecen és térsége Gasztronómia 8. Debrecziner Gourmet Michelin-csillagfényben falatozhatunk a Nagyerdőn!
Helyszín címkék: Budapest környéke Gasztronómia 13. Rosalia Borpiknik Városliget, kerti parti, piknikpléd, ízek, illatok, napsütés és persze jéghideg rosé. Mi kell még egy tökéletes nyárindításhoz?
Helyszín címkék: Budapest környéke Gasztronómia A ropogós malacfültől a robbanócukros makaronig – mit ehetünk az idei Gourmet Fesztiválon? Az MBH Bank Gourmet Fesztivál olyan hazai és világkörüli gasztroutazást kínál, amelyhez elég csak a Millenárisig menni.
Helyszín címkék: Budapest környéke Gasztronómia Inspiráló nők a Gourmet országkóstolóján A nők szerepe egyre láthatóbbá és meghatározóbbá válik a gasztronómiában, ezt hangsúlyozza idén a hazai gasztro szcéna legkedveltebb eseménye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál, május 24-26.
Helyszín címkék: országos Gasztronómia Átadták a Sakura-díjakat Új szakmai díj a vidéki gasztronómiának!
Helyszín címkék: Budapest környéke Gasztronómia Pici hotel, parádés reggeli, piaci élmények és Michelin csillag – interjú Barna Ádámmal A 42 Restaurant séfjével, Barna Ádámmal beszélgettünk arról, miből áll az úgynevezett 42 univerzum.
Helyszín címkék: Balaton Gasztronómia Az év legnagyobb Kéknyelű kóstolója Badacsonyban A Badacsony Szőlőhegyért Egyesület, a MATE Szőlészeti és Borászati Intézet Badacsonyi Kutató Állomása és a Vinum Vulcanum Badacsonyi Borlovagrend június 15-én rendezi meg a Kéknyelű Virágzás Ünnepét.
Helyszín címkék: Mátra és Bükk Gasztronómia GASTOUR 2024 - két nap a fenntartható gasztronómia jegyében A páratlan szépségű lillafüredi Palotaszállóban került megrendezésre a Bükki Kör és az Innotime Hungary Kft által megszervezett GASTOUR nemzetközi fenntartható gasztronómiai konferencia.
Helyszín címkék: Pécs és Villány Gasztronómia Villány a járatlan ösvényen A napfényes Villány a komoly vörösborok egyik honi mekkája. Mi most a közepesen vagy kevésbé ismert, illetve újhullámos borászatokról szólunk.
Helyszín címkék: Balaton Gasztronómia Új elnököt választott a 10 éves Balatoni Kör Pach Gábor lett az új elnöke az idén 10 éves Balatoni Körnek, a tó körüli egyesület a tisztújító közgyűlésen 9 új taggal is bővült.
Helyszín címkék: Budapest környéke Gasztronómia A legjobb tál különdíjával jutott tovább a magyar csapat a Bocuse d’Or európai válogatóján! Március 19-20-án a norvégiai Trondheim adott otthont a Bocuse d’Or európai válogatójának. A tét ismét nem kevesebb volt, mint a továbbjutás a lyoni döntőre.
Helyszín címkék: Dunakanyar Gasztronómia Az ember, aki elhozta a Dunakanyarba a tüzet A Gabko Chili név nem csak Magyarországon, hanem külföldön is egyre ismertebb.
Helyszín címkék: Sopron-Fertő Gasztronómia Rejtett csokoládé mennyország az Őrségben Kerek csokoládé, szögletes csokoládé, hosszúkás csokoládé, őrségi diópálinkás csokoládé, mentás csokoládé, levendulacsokoládé.