Ugrás a tartalomhoz

Helyszín címkék:

Megnyitja kapuit a Páskom 1802 gasztroműhely

  • Forrás: sajtóközlemény
Május 10-től állandó nyitvatartással jelentkezik a lajoskomáromi Páskom 1802 Gasztroműhely!
Május 10-től állandó nyitvatartással jelentkezik a lajoskomáromi Páskom 1802 Gasztroműhely!

A lajoskomáromi Páskom Cottage vendégházat talán nem kell senkinek bemutatni. Új gasztroprojektje most indul: május 10-től ugyanis állandó nyitvatartással jelentkezik a vendégházhoz képest a Fülöp-hegy túloldalán, a régi családi pince alapjaira épített Páskom 1802 Gasztroműhely. 

A Páskom 1802 gasztroműhely konyhafőnöke: Csécsei László

 

Csécsei László kisgyermekkora óta tudta, hogy szakács akar lenni, a családban többen is a vendéglátást választották életcéljuknak.  Elhivatott séfként azokat az ízeket szeretné megmutatni vendégeinek, melyeket otthonról hozott magával.

 

Laci a hagymányos magyar konyha alapjaira építkezik, előszeretettel használja az értékes helyi alapanyagokat, a termelőkkel folyamatos kapcsolatot tartva mindig tudja, mihez nyúljon, hogy mindig friss, szezonális és ízletes fogások kerülhessenek az asztalra.
 

Az általa összeállított étlapon ugyanúgy megtalálhatjátok a gazdag húslevest, ahogy a csirkét, vagy a desszertek között a túrós palacsintát, ám ezek mindegyike olyan összetett és kifinomult formában jelenik meg a tányéron, mely minden érzékünket elbűvöli.

 

A harmónia, melyet a hely kialakításakor célunkként tűztünk ki, Laci minden fogásában is visszaköszön.

A Páskom 1802 gasztroműhely egy olyan hely, ahol a hagyomány és az ízek harmóniája találkozik. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan vidéki alapanyagokból készített ételeket kínálunk, amelyek frissességükben, minőségükben és ízvilágukban is kiemelkedőek. Minden egyes étel egy kis ízelítőt nyújt a helyi ízvilágból és hagyományokból.


Ahol minden fogásnak története van.

 

Étlap
 

NYITVATARTÁS
 

Péntek: 12:00-22:00
Szombat: 12:00-22:00
Vasárnap: 12:00-19:00