![](https://cdn.hellohungary.hu/2022/202201/20220113/tm_520f120f_fe25_4de6_9e1b_1b7dc5d591b2.webp?sv=2022-11-02&ss=f&srt=sco&sp=rl&se=2027-03-17T23:00:00Z&st=2024-03-17T23:00:00Z&spr=https&sig=0tIoCm92HgpnpLI%2BaiJrYq3A0%2Fr0YOLD5pNSgY3TiOQ%3D)
Helyszín címkék:
A családi magánszeszfőzde diadalútja Sarkadon. Tóth János pálinkabirodalma sok év munkájának hála ma már kereskedelmi főzdeként működik, s 12 féle gyümölcsből – olyan különlegességekből is, mint a vadalma és a vackor – készíti a Hungarikumnak számító nedűt. A kínálatban citrom és narancs párlatokat is találunk. Minden párlat és pálinka kétfajta alkoholfokban elérhető, és mind kisüsti technológiával készül. A pálinka bemutató- és kóstolóüzletben nem csak a pálinkákat, de többek közt pálinkával töltött bonbonjaikat is megvásárolhatjuk.
Galéria
/