Ugrás a tartalomhoz

Helyszín címkék:

Helyszín címkék:

Gasztrohegy Badacsony 2025

Időpont:
Mentés a naptárba
Hétvégén indul a Gasztrohegy új évada, melynek középpontjában Badacsony őszi színei, az erdő alapanyagai és a vadhúsok állnak.

Mutatjuk, milyen finomságok várnak rátok a hétvégén:

  • Hableány: Kacsamell szarvasgombás lepényen, sólet, fürjtojás, vörösboros cékla
  • Laposa Birtok: Sült sütőtök, ricotta ravioli, zsályás vaj, dió crumble
  • Tilia Borvendéglő: Szarvas pite, friss saláta, áfonya 1 pohár Kurucvér
  • Bonvino Borbár: Tépett szarvas nyakas karaj brick tésztában, vargánya hab, mogyoró
  • Borbarátok: Vörösboros vaddisznó ragu, erdei gombák, sós túrófánk
  • Nefelejcs: Sous vide szarvasnyak, vadaskrém, szegfűgombába forgatott zsemlegombóc, tejföl kaviár 1 dl Pinot Noir Siller
  • Folly Arborétum és Borászat: Szarvasgombás hajdinarizottó, vaddisznógerinc 1 dl Boróka vörös
  • Pláne Badacsony: Borok a színek mögött
  • La Téne Desszertműhely: Gesztenye hétvége: gesztenyés tiramisu, gesztenyepüré 1 meglepetés
  • Istvándy Borműhely: Kéknyelű kóstoló, különböző évjáratokkal
  • Hinta Badacsony: 3 új őszi koktél, Quiche (sütőtökös-sonkás/ fetás-spenótos), Muffinok (almás-sütőtökös/gesztenyés)
  • Mede by Adam Mede: Májashurka, savanyúkáposzta velouté, körte
Hirdetés
)