
Helyszín címkék:
Hétvégén indul a Gasztrohegy új évada, melynek középpontjában Badacsony őszi színei, az erdő alapanyagai és a vadhúsok állnak.
Mutatjuk, milyen finomságok várnak rátok a hétvégén:
- Hableány: Kacsamell szarvasgombás lepényen, sólet, fürjtojás, vörösboros cékla
- Laposa Birtok: Sült sütőtök, ricotta ravioli, zsályás vaj, dió crumble
- Tilia Borvendéglő: Szarvas pite, friss saláta, áfonya 1 pohár Kurucvér
- Bonvino Borbár: Tépett szarvas nyakas karaj brick tésztában, vargánya hab, mogyoró
- Borbarátok: Vörösboros vaddisznó ragu, erdei gombák, sós túrófánk
- Nefelejcs: Sous vide szarvasnyak, vadaskrém, szegfűgombába forgatott zsemlegombóc, tejföl kaviár 1 dl Pinot Noir Siller
- Folly Arborétum és Borászat: Szarvasgombás hajdinarizottó, vaddisznógerinc 1 dl Boróka vörös
- Pláne Badacsony: Borok a színek mögött
- La Téne Desszertműhely: Gesztenye hétvége: gesztenyés tiramisu, gesztenyepüré 1 meglepetés
- Istvándy Borműhely: Kéknyelű kóstoló, különböző évjáratokkal
- Hinta Badacsony: 3 új őszi koktél, Quiche (sütőtökös-sonkás/ fetás-spenótos), Muffinok (almás-sütőtökös/gesztenyés)
- Mede by Adam Mede: Májashurka, savanyúkáposzta velouté, körte