
Helyszín címkék:
A Zöld Michelin-csillagos Natura Hill újabb izgalmakat tartogat a slow food és a fenntartható gasztronómia szerelmeseinek!
Garai Ádám számos hazai és külföldi konyha után több napon át a zebegényi étterem tűzhelye mellett hevíti a serpenyőket, keveri a mártásokat és tálal varázslatos fogásokat a tányérokra.
A fiatal szakember megjárta a három Michelin-csillagos Geraniumot, Pierre Gagnaire éttermét, a japán Tokachi Hills Farmon lévő legendás Víz Restaurantot, a budapesti Olimpiát, Onyxot, MÁK-ot, Laurelt és a spanyol stílusú Arquitecto Pitpit is. Áprilisban viszont öt napra visszatér és újra a Natura Hillben alkot: aki szeretné megismerni egyedi stílusát, a hónap 15.,16., 22., 29. és 30. napját írja be a naptárába! Ebéd vagy vacsora, húsos vagy mentes – a séf munkáját nem csak a szállóvendégek kóstolhatják meg!