Ugrás a tartalomhoz

Helyszín címkék:

Helyszín címkék:

Játék és szenvedély a tányéron - Le Primore Hotel & Spa

Időpont:
Mentés a naptárba
Szeptemberben egy igazán különleges kulináris élmény vár a vendégekre: a Le Primore Hotel & Spa következő gasztroestjén Tóth Pál séf alkotásait kóstolhatják meg.

Ő a magyar gasztronómia egyik legizgalmasabb és legprogresszívebb alkotója, akit játékos, mégis kifinomult stílusa, a szezonalitásra és helyi alapanyagokra épülő konyhaművészete tett ismertté. Pályafutása során olyan ikonikus éttermekben dolgozott, mint a Kővirág vagy a szegedi Alabárdos, tapasztalatot szerzett a bécsi Steirereck konyháján, és séfként mindig a folyamatos megújulást, az élményközpontú gasztronómiát tartotta szem előtt. Most Hévízre érkezik, hogy Borda Attila csapatával közösen egyedi, egyszeri menüsorban mutassa meg a gasztronómia iránti szenvedélyét – ahol a klasszikus alapanyagok és a modern technológiák találkoznak.

 

Asztalfoglalás

)