Ugrás a tartalomhoz
Vegán bisztró Veszprémben, mely egy gyerekkori álom megvalósulása. Csilla és testvére, Tamás mindig is szerettek volna egy olyan kis családi vállalkozást, amiben nemcsak maguk lelnek örömöt, hanem másokat is megajándékoznak remek gasztronómiai és/vagy közösségi élményekkel. Reggelente készül el a jellemzően két levesből és két főételből álló menüsor, ehhez gyakran sikerül helyi termelőktől beszerezni az alapanyagokat. Emellett sokféle isteni pékáru és sütemény közül is válogathatunk, amelyek szintén helyben készülnek. Közösségi térként is szuperál a hely, rendszeresek náluk a koncertek, használtruha-börzék, workshopok, beszélgetések. Maga az épület is igen izgalmas, zegzugos tereit a 19. században Francsics Károly borbélymester lakta. Lépjünk be bátran e több, mint 100 éves ház ajtaján és kóstoljuk meg a vegán konyha remekeit!
)