Hol lazíts és ünnepelj az év vége fele Sopronban? A One Eleven-ben úgy érezheted magad, mintha másodpercek alatt Párizs vagy London legmenőbb gourmet spotjain találnád magad.
November végétől a soproni One Eleven kávépörkölő különleges gasztro-élményeket sorakoztat fel emeletén található fine tasting terében, az Opusz Teremben. A pörkölő kávézója Advent alatt szombatonként is megnyit, hogy első kézből kóstolhassák a vendégek Molnár Attila barista bajnok kávéit.
A vacsora esteken vendégek lesznek:
- NOVEMBER 22-ÉN a New Yorkból Sopronba költözött séf, Óvári Bence, aki lengyen ihletésű bisztró fogásokkal készül.
- NOVEMBER 29-ÉN és 30-ÁN a Michelin ajánlott, őrségi Pajta étteremből ismert Farkas Richárd a soproni térség ízeivel érkezik a One Eleven-be.
- DECEMBER 6-ÁN, MIKULÁS napján ikonikus fermentált fogásaikkal örvendeztetik meg az embereket a balatoni Vánkosban small platejeikkel elhíresült két fiatal tehetség, Sipos Réka és Petykó István.
- DECEMBER 7-ÉN 9 órától Pörkölő látogatás és kávékóstoló programra lehet jelentkezni a weboldalon keresztül.
- DECEMBER 13-ÁN pedig megduplázzák a házban tartózkodó MOLNÁR ATTILÁK számát, nem is akármilyen barátnak köszönhetően... a budapesti Arany Kaviár fine dining étterem tulajdonosa, Molnár Attila tart a One Eleven-be champagneval kísért kaviár kóstoló workshopot.
Karácsonyi programsorozat zárásaképp pedig Nagy Zoli bártender, a világ legjobbjai közé sorolt Boutiq Bar tulajdonosa érkezik az Opusz Terembe, hogy Attilával együtt alkossanak meg egy ünnepi, kozmopolita koktélsort.