Ugrás a tartalomhoz

Helyszín címkék:

Helyszín címkék:

Programok a One Elevennel

Időpont:
Mentés a naptárba

Hely adatai:

Hol lazíts és ünnepelj az év vége fele Sopronban? A One Eleven-ben úgy érezheted magad, mintha másodpercek alatt Párizs vagy London legmenőbb gourmet spotjain találnád magad.

November végétől a soproni One Eleven kávépörkölő különleges gasztro-élményeket sorakoztat fel emeletén található fine tasting terében, az Opusz Teremben. A pörkölő kávézója Advent alatt szombatonként is megnyit, hogy első kézből kóstolhassák a vendégek Molnár Attila barista bajnok kávéit. 

A vacsora esteken vendégek lesznek:

 

  • NOVEMBER 22-ÉN a New Yorkból Sopronba költözött séf, Óvári Bence, aki lengyen ihletésű bisztró fogásokkal készül.

 

  • NOVEMBER 29-ÉN és 30-ÁN a Michelin ajánlott, őrségi Pajta étteremből ismert Farkas Richárd a soproni térség ízeivel érkezik a One Eleven-be. 

 

  • DECEMBER 6-ÁN, MIKULÁS napján ikonikus fermentált fogásaikkal örvendeztetik meg az embereket a balatoni Vánkosban small platejeikkel elhíresült két fiatal tehetség, Sipos Réka és Petykó István.

 

 

  • DECEMBER 13-ÁN pedig megduplázzák a házban tartózkodó MOLNÁR ATTILÁK számát, nem is akármilyen barátnak köszönhetően... a budapesti Arany Kaviár fine dining étterem tulajdonosa, Molnár Attila tart a One Eleven-be champagneval kísért kaviár kóstoló workshopot.

 

Karácsonyi programsorozat zárásaképp pedig Nagy Zoli bártender, a világ legjobbjai közé sorolt Boutiq Bar tulajdonosa érkezik az Opusz Terembe, hogy Attilával együtt alkossanak meg egy ünnepi, kozmopolita koktélsort.

 

Foglalás és részletek.

)