Fogadó falat:
Mangalica krokett, cékla majonézzel
Légli Brut 2019
Hideg előétel:
Hideg mangalica ízelítő, torma, sáfrány, szarvasgomba
Pannonhalmi Főapátság Pincészete - StMartinus 2022
Meleg előétel:
Mangalica pofa, kapor, paprika, juhtúró
Eszterbauer: Nagyapám kadarka 2022
Főétel:
Mangalica tarja, fül, szilva, édesburgonya
Kikelet pince: Édes Szamorodni 2019
Főétel:
Mangalica karaj, káposzta, gomba
Tóth Ferenc pincészet: Kékfrankos Superior 2018
Desszert:
Tökös-mákos rétes szederrel
A Pannon Bormíves Céh és a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete támogatásával létrejövő vacsoraestek sava-borsát a PBC borászainak borai mellé komponált mangalica fogások adják, melyek méltó elkészítéséről a séfek gondoskodnak. Az alapanyagokért köszönetet mondanak a Bio-Goods-nak és a Kocsis tanyának!