Galambleves, vargányás szarvascomb, rendhagyó fogások és díjnyertes, friss borok a Folly óévbúcsúztató borvacsoráin december 28-án és 29-én.
A finom, gazdagon készített téli ételek és a kitűnő borok felejthetetlen évvégi estét varázsolnak. A vacsorák kísérő programja a Szőlőtől a borig borséta.
Tartsunk velük az izgalmas és nem különben finom évbúcsúztatáson!
A Folly Óévbúcsúztató borvacsora menü-, és borsora:
Waldorf saláta, rántott sertés rilette (L, G, C, N, E) / Boróka Fehér '23
Gyöngyöző galambleves húsával (G) / Olaszrizling '23
Hortobágyi rétes (L, G, E) / Cédrus '23
Vargányás szarvascomb, papardelle, Parmezán (L, G, E) / Boróka vörös '21
Creme Brülee (E, L) / Boróka Rozé '24
A borvacsorák ára: 24.900 Ft / fő, amely tartalmazza az arborétumi belépőt, a borvacsorát 17:30-tól és a kiegészítő programot 16:00-tól.
A borvacsorákon történő részvétel regisztrációhoz és előzetes jegyvásárláshoz kötött.