Élvezzük a pezsgős reggeliket, a borkóstolókat, a borvacsorákat! - Íme a programok az Andrássy Kúriában, a Michelin Guide ajánlást kapott Bobajka Étteremben:
2024. május 3., PÉNTEK
7:00 – 10:00: Pezsgős svédasztalos reggeli
Ár: 8 500 Ft (a szálloda vendégeinek a szobaár tartalmazza)16:00 – 17:30: „Tarcal mánia” - 5 soros borkóstoló Tarcal válogatott boraiból
Gróf Degenfeld – Muscat blanc 2022
Majoros – Agyag Hárslevelű 2021
Kikelet – Váti Furmint Dry 2020
Basilicus – Mindenjó 2021
Tokajicum – 6 puttonyos aszú 2018
Ár: 11 500 Ft
2024. május 4., SZOMBAT
7:00 – 10:00: Pezsgős svédasztalos reggeli
Ár: 8 500 Ft (a szálloda vendégeinek a szobaár tartalmazza)
16:00 – 17:30: „Tarcal mánia” - 5 soros borkóstoló Tarcal válogatott boraiból
Gróf Degenfeld – Muscat blanc 2022
Majoros – Agyag Hárslevelű 2021
Kikelet – Váti Furmint Dry 2020
Basilicus – Mindenjó 2021
Tokajicum – 6 puttonyos aszú 2018
Ár: 11 500 Ft
19:00-tól: Andrássy Borvacsora – Tavaszi ízek, tarcali ízek
Várkonyi Bence chef degusztációs menüjét kísérő borsort Langó Tamás, a Magyarországon elsőként Michelin Guide Hungary Sommelier Award díjat elnyert sommelier ismerteti.
Ár: Háromfogásos vacsora: 10.000 Ft (a szálloda vendégeinek a félpanziós ellátás keretében)
Borpárosítás: 9.500 Ft
2024. május 5., VASÁRNAP
7:00 – 10:00: Pezsgős svédasztalos reggeli
Ár: 8 500 Ft (a szálloda vendégeinek a szobaár tartalmazza)
16:00 – 17:30: „Tarcal mánia” - 5 soros borkóstoló Tarcal válogatott boraiból
Gróf Degenfeld – Muscat blanc 2022
Majoros – Agyag Hárslevelű 2021
Kikelet – Váti Furmint Dry 2020
Basilicus – Mindenjó 2021
Tokajicum – 6 puttonyos aszú 2018
Ár: 11 500 Ft