Ugrás a tartalomhoz

Helyszín címkék:

Helyszín címkék:

Balatoni Piknik 2024

  Időpont:
  Mentés a naptárba
  Balaton Piknik - a MOL Nagyon Balaton kockás pokrócos utazó fesztiválja 2024-ben egy csodás helyszínre érkezik, a Tihanyi Piacra!

  Az elmúlt években félig-meddig körbepiknikezhettük már a tavat: Balatonboglár, Aliga, Siófok, Veszprém, de az idei állomás a már régóta várt Tihany! Tihany nemcsak az északi és a déli oldalt köti össze a megunhatatlan negyedórás kompozással, de a legtöbb balatoni képeslap témája sem véletlenül a félsziget, az apátság, a levendulamezők és a hangulatos kis utcák.

   

  Milyen programok várják a vendégeket?
  Június 14-15-16-án a tihanyi Piac Placc lesz a bázis, ahol napközben találkozhatunk Tihany ismert és rejtett kincseivel, éttermeivel, kávézóival, csodás helyeivel, merthogy itt végre van mit felfedezni és van mit megkóstolni!

   

  A fő helyszínen szombaton és vasárnap piacozhatunk, kávézhatunk és pezsgőzhetünk a Balaton partján, kortárs művészek pop-up tárlatain vehetünk részt, a Balatoni Kör a régió legjobb éttermei és borászai közül hív meg jó néhányat, estefelé pedig a hely hangulatához illő zenekarok, hazai és világsztár dj-k mozgatják meg a Balaton Piknik közönségét.