Ugrás a tartalomhoz

Helyszín címkék:

Helyszín címkék:

Almás Kert Cider Feszt 2024

  Időpont:
  Mentés a naptárba
  Idén is visszatér a Cider Feszt, amivel megnyitják a nyári szezont! Újra várnak mindenkit Etyeken, a BudaPrés almafái alatt, ahol a fűben ülve lehet ciderezni, beszélgetni, pizzázni, hamburgerezni, és persze kiemelt program lesz most is a felhő számolás. Az idei évben ismét kóstolhatjuk a hazai kézműves cider készítők izgalmas termékeit! Sokat dolgoznak a cidereiken és a birtokon, így már nagyon várják, hogy minket is vendégül láthassanak!

  CIDEREK
  Az összes meglévő tételüket kóstolhatjuk csapolva vagy üvegből, és persze pár érdekességet is előhoznak a pincéből. Illetve két sörös kollab is elérhető lesz limitáltan: a Horizontos Apple of my Eye és a Mad Scientistes Idunn. Az ő cidereik mellett pedig megismerkedhetünk az AGP Cider, a Bright Cider, a Czider, és a Mad Dog Cider tételeivel is, akik vendégeik lesznek ezen a mini nyárindító fesztiválon!

   

  PINCETÚRA
  Mindkét nap 13:00 és 16:00 órakor pincetúrát tartanak, ahol megmutatják nekünk, milyen utat jár be az alma, amíg cider lesz belőle. Erre a programra érkezési sorrendben lehet majd jelentkezni a Cider Bár pultjánál, a részvétel ingyenes. Egy túrára maximum 20 fő jelentkezését tudják fogadni.

   

  MESTERKURZUS
  Tavalyhoz hasonlóan idén is lesz mesterkurzus, ahol egy picit mélyebben lehet belemerülni a ciderek világába. Részletek hamarosan!

   

  ZENE
  Mindkét nap Dj Tony Varga szolgáltatja a zenei kíséretet az önfeledt ciderezéshez.

   

  AZ ELSŐ FECSKÉKNEK
  Idén is értékelik a korán érkezőket: aki délig befut, annak már csapolják is az ajándék pohár cidert!

   

  DÁTUM:

  2024. május 17. (péntek): 15.00 - 21.00
  2024. május 18. (szombat): 10.30 - 20.00
  2023. május 19. (vasárnap): 10.30 - 22.00