Ugrás a tartalomhoz

Helyszín címkék:

Helyszín címkék:

Észak & Dél - Natura Hill

    Időpont:
    Mentés a naptárba
    Réges-régen történt, amikor még a kő is lágy volt, a kecskék szarva pedig az eget bökdöste, élt két szakácslegény, akik elindultak szerencsét próbálni külön-külön, majd a véletlennek vagy tán’ a szerencsének köszönhetően a messzi francia földön fekvő Auberge St Walfrid-ba sodorta őket az élet.

    A Michelin-csillagos étteremben tanultakat és a közös munka alatt kialakult barátságukat a batyujukba csomagolva hazajöttek, hogy a magyaroknak is megmutassák, milyen csodákat tartogat számukra a konyhaművészet. Mihály Szilvási (Natura Hill Zebegény) és Csaba Kállai (GÓRÉ) mára más-más konyhát vezetnek, egy dolog azonban közös bennük: mindketten MICHELIN ajánlottá tették éttermeiket. Ezt megünnepelve október 8-án közösen veszik birtokba a Natura Hill konyháját, hogy a régi idők emlékére és az új sikerek örömére elkápráztassanak Benneteket.

     

    Amivel készülnek: 7 & 2 fogás, választható borsorral vagy alkoholmentes italsorral ( 15% szervizdíj)

    Az árak: menüsor: 27.000 Ft, borsor: 12.500 Ft, alkoholmentes: 7.500 Ft

    Kezdés: 19:15

    Asztalfoglalás: 06 30 175 6424 / booking@naturahill.hu

    Szállásfoglalás: www.naturahill.hu/foglalas

    )