Ugrás a tartalomhoz

Helyszín címkék:

Góré Étterem - Észak és Dél vol. 2

    Időpont:
    Mentés a naptárba
    Réges-régen történt, amikor még a kő is lágy volt, a kecskék szarva pedig az eget bökdöste, élt két szakácslegény, akik elindultak szerencsét próbálni külön-külön. A véletlennek vagy talán a szerencsének köszönhetően az élet útjai a messzi francia földön fekvő Auberge St Walfrid-ba sodorták őket.

    A Michelin-csillagos étteremben eltöltött idő alatt megszerzett tapasztalatokat és a közös munka során kialakult barátságukat a batyujukba csomagolva hazatértek, hogy a magyaroknak is megmutassák, milyen csodákat rejt a konyhaművészet. Szilvási Mihály (Natura Hill Zebegény) és Kállai Csaba (GÓRÉ) mára más-más konyhát vezetnek, de egy dolog közös bennük: mindketten MICHELIN ajánlottá tették éttermeiket. Tavaly a két szakácslegény északon, a Natura Hillben bűvölte el a vendégeket, ám már akkor ígéretet tettek arra, hogy Délen is bemutatják konyhaművészetüket. Így ezúttal az este házigazdája a Góré Étterem lesz. Különleges este lesz, hiszen mindkét szakácslegény „nagy varázsló hírében áll”, ezúttal kamráik kincseibe engednek betekintést az este során.

     

    A VACSORA RÉSZLETEI

    Amivel készülnek:

    7+2 fogás, választható borsorral vagy alkoholmentes italsorral

     

    Árak:

    menüsor – 27 000 Ft /fő,

    borsor – 10 000 Ft/fő, alkoholmentes

    italsor – 8 000 Ft

     

    Vacsora időpontja: 2024. április 27. szombat 18.00 óra

     

    A helyek száma limitált.